Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Odbojkašice i odbojkaši Srbije počinju takmičenje u Ligi nacija 25. i 28. maja - | K-013 Portal

Odbojkašice i odbojkaši Srbije počinju takmičenje u Ligi nacija 25. i 28. maja

odbojka, liga nacija, odbojka liga nacija

Odbojkašice Srbije počeće takmičenje u Ligi nacija utakmicom protiv Turske, 25. maja u Riminiju, dok će odbojkaši Srbije početi takmičenje utakmicom protiv Slovenije, 28. maja takođe u Riminiju.

Kako je danas saopštio Odbojkaški savez, utakmica Srbije i Turske igra se 25. maja od 10 časova.

Turnir u Ligi nacija za odbojkašice igraće se od 25. maja do 27. juna u „zaštitnom balonu“ u Riminiju, u Italiji. Utakmiće će se igrati u dve dvorane Sajma u Riminiju, a na programu će u svakoj dvorani biti po četiri meča dnevno.

Svaka reprezentacija će odigrati po 15 utakmica, odnosno ukupno 124 utakmice.

U drugom kolu prvog vikenda odbojkašice Srbije igraće 26. maja od 14 časova protiv Poljske, a dan kasnije protiv domaćina Italije od 17.30.

Drugi takmičarski vikend na programu je od 31. maja do 2. juna, a Srbija će igrati protiv selekcije SAD od 17.30, protiv Tajlanda od 13 časova, a protiv Holandije od 17.30.

Odbojkašice Srbije će na početku trećeg vikenda, 6. juna od 13 časova igrati protiv Brazila, dan kasnije u isto vreme protiv Kine, a 8. juna od 19 časova protiv Belgije.

Srbija će 12. juna od 17.30 igrati protiv Kanade, dan kasnije od 16 časova protiv Južne Koreje, a četvrti vikend završiće utakmicom protiv Rusije od 10 časova.

Peti takmičarski vikend na programu je od 18. do 20. juna, a srpski tim igraće protiv Nemačke od 8 časova, Dominikanske Republike, takođe od 8 časova i protiv Japana od 13 časova.

Plasman u polufinale izboriće četiri najuspešnije selekcije. Polufinala i finale na programu su 24. i 25. juna.

Što se tiče odbojkaša, kako je danas saopštio Odbojkaški savez, utakmica prvog kola između Srbije i Slovenije počeće od 13 časova.

Turnir Lige nacija odigraće se u „zaštitnom balonu“ u Riminiju, u Italiji od 28. maja do 27. juna. Utakmiće će se igrati u dve dvorane Sajma u Riminiju, a na programu će u svakoj dvorani biti po četiri meča dnevno.

Odbojkaši Srbije će u drugom kolu 29. maja igrati protiv Poljske od 14 časova, a dan kasnije od 19 časova protiv domaćina Italije.

U prvom kolu drugog vikenda, u četvrtak 3. juna, Srbija će od 11 časova igrati protiv Japana, dan kasnije protiv Francuske od 13 časova, a 5. juna u isto vreme protiv Brazila.

Tokom trećeg vikenda, od 9. do 11. juna, Srbija će igrati protiv Nemačke od 8 časova, Irana od 8 časova i protiv selekcije SAD od 14 časova.

Prvo kolo četvrtog vikenda igra se u utorak 15. juna, kada će Srbija od 8 časova igrati protiv Rusije. Dan kasnije na programu je duel protiv Bugarske od 10 časova, dok 17. juna od 8 časova Srbija igra protiv Argentine.

Odbojkaši Srbije će peti vikend početi 21. juna od 8 časova utakmicom protiv Australije, u drugom kolu igraće protiv Holandije od 10 časova, a 23. juna protiv Kanade, takođe od 10 časova.

Plasman u polufinale izboriće četiri najuspešnije selekcije. Polufinala i mečevi za plasman će se igrati 26. i 27. juna.

(Beta)Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.