Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Uspešno evropsko veče za odbojkaše i odbojkašice Zvezde - | K-013 Portal

Uspešno evropsko veče za odbojkaše i odbojkašice Zvezde

odbojka, crvena zvezda, cev

Odbojkaši Crvene zvezde plasirali su se u šesnaestinu finala Kupa CEV, posto su u prvom kolu eliminisali Mladost iz Brčkog.

Crvena zvezda je večeras, u dvorani SC Voždovac u Beogradu, u revanš utakmici prvog kola Kupa CEV pobedila Mladost sa 3:0, po setovima 25:6, 25:14 i 25:12, posle 50 minuta igre.

U prvom meču, odigranom prošle nedelje Crvena zvezda je pobedila Mladost sa 3:0 (25:13, 25:19, 25:12).

Crvena zvezda će u šesnaestini finala Kupa CEV igrati protiv finskog Savo Volej Kuopija 8. i 16. novembra.

Pobeda odbojkašica Zvezde na startu kvalifikacija za LŠ

Odbojkašice Crvene zvezde pobedile su večeras u Beogradu finski Polki Kusamo sa 3:0, po setovima 25:11, 25:19 i 25:12 u prvom meču prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Meč je trajao samo 60 minuta. Najefikasnija u ekipi Crvene zvezde bila je Ana Živojinović sa 14 poena, dok je Jelena Stojić zabeležila 12. U poraženom timu najbolja je bila Brena Runels sa 10 poena.

Revanš meč je na programu 25. oktobra od 17.00 časova u Rovanijemiju.

Po propozicijama CEV, za pobede od 3:0 i 3:1 pobednik dobija tri boda. Ukoliko se meč završi rezultatom 3:2, pobednik dobija dva, a poraženi jedan bod. Ukoliko obe ekipe imaju isti broj pobeda i bodova, o ukupnom pobedniku odlučuje "zlatni set", koji se igra odmah po završetku druge utakmice. "Zlatni set" se igra do 15 poena.

Ukoliko izbori plasman u drugo kolo kvalifikacija za LŠ, Crvena zvezda će igrati sa pobednikom dvomeča Mladost Zagreb (Hrvatska) - Kalcit Kamnik (Slovenija). Mečevi drugog kola kvalifikacija za LŠ biće odigrani 2. i 9. novembra.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.