Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Katarina Krpež završila reprezentivnu karijeru - | K-013 Portal
katarina krpez, rukometasica

Katarina Krpež završila reprezentivnu karijeruRukometašica Srbije Katarina Krpež Šlezak saopstila je da završsava reprezentativnu karijeru.

Doskorašnja kapitenka, koja ima 33 godine, navela je da su razlozi za tu odluku zdravlje i porodica.

„Vremena se menjaju, a prijateljstva ostaju. Posle dugog razmišljanja odlučila sam da završim moju reprezentativnu karijeru. Teška srca sam odlučila da je kraj. Glavni razlozi su moje zdravlje i porodica. Vreme brzo prolazi, želim više da se posvetim ćerkici. Zato smatram da je pravi trenutak da neke mlađe devojke dobiju šansu. Sigurna sam da će željom i energijom doneti mnogo u budućnosti“, napisala je Krpež na Fejsbuku.

Krpež je bila deo tima koji je Srbiji doneo srebrnu medalju na Svetskom prvenstvu 2013. godine u Beogradu, a prošle godine se vratila u nacionalni tim posle pauze zbog porođaja.

„Bila mi je čast i zadovoljstvo svih ovih godina da igram za svoju zemlju. Srećna sam što sam imala priliku da igram sa divnim devojkama, mnogo toga smo prošle zajedno, mnogo lepih trenutaka će mi ostati u sećanju. Srećna sam jer sam imala priliku da upoznam prijatelje za ceo život. Iako neću više igrati za reprezentaciju, uvek ću biti verni navijač“, napisala je rukometašica slovenačkog Krima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.