Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Nenad Kraljevski: Želim da Dinamo bude na vrhu - | K-013 Portal

Nenad Kraljevski: Želim da Dinamo bude na vrhu

nenad kraljevski, rk dinamo, rukomet, pancevo

Posle osvojene duple krune u Makedoniji, gde je predvodio rukometašice Kumanova, Nenad Kraljevski preselio se u Pančevo. Renomirani stručnjak će od naredne sezone sa klupe voditi Dinamo, sa kojim je potpisao ugovor na dve godine

Pančevce je prošle sezone s klupe predvodio Akim Komnenić, ali ostvareni rezultati nisu bili dovoljni da uprava kluba ostavi mladog stručnjaka i naredne sezone, pa je došlo do sporazumnog raskida ugovora.

Vukovi su tokom letnje pauze pretrpeli nekoliko promena u igračkom kadru. Klub su napustili Nikola Radovanović, Miljan Bunjevčević, Uroš Mitrović i Nenad Vučković koji je završio karijeru, dok su na Strelište stigli Strahinja Radisavljević, Marko Perović, Veljko Čabrilo, Nikola Stamenković i Đorđe Čolović.

- Dinamo u novu sezonu ulazi u dosta podmlađenom sastavu. Radi se o jednoj perspektivnoj ekipi, koja ima veliku želju da radom postigne visoke rezultate. Veliki broj igrača je u prelaznom periodu između dve takmičarske sezone radio na individualnom usavršavanju fizičkih i tehničko-taktičkih sposobnosti i tako spremno dočekao početak novih napora - istakao je Kraljevski.

Iako je rano prognozirati tok ili konačan epilog domaćeg prvenstva u sezoni koja je pred nama, iskusni strateg ima jasno zacrtan cilj.

- Očekujem da moj tim prikaže kvalitetan rukomet i bude spreman da odgovori na sve zahteve kroz trenažni i takmičarski period. Voleo bih da Dinamo vidim na prvom mestu ARKUS lige.

U dosadašnjem toku karijere, Kraljevski je predvodio još i Junior, BASK, Mojkovac, Priboj, Železničar iz Sarajeva, žensku reprezentaciju Šri Lanke, kadetsku Crne Gore i kadetsku Srbije. Sa Crvenom zvezdom je 2008. godine osvojio titulu nacionalnog prvaka.

(Sportski žurnal)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.