Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Sevali crveni kartoni u Pančevu, Vojvodina u finalu plej-ofa - | K-013 Portal

Sevali crveni kartoni u Pančevu, Vojvodina u finalu plej-ofa

dinamo, vojvodina, rukomet, plej of, pancevo

Vojvodina se posle dva meča plasirala u finale plej-ofa Arkus lige, Novosađani su slavili i u drugom meču serije u Pančevu, sa 26:23 (14:12).

Vojvodina je prvi finalista plej-ofa Arkus lige, za trofej Novosađani će se boriti sa boljim iz drugog polufinala, u kojem u seriji na dve pobede Partizan vodi sa 1:0 protiv Metaloplastike.

U Pančevu Dinamo je pružio još jači otpor Novosađanima, ali nije imao snage da izbori majstoricu. Svega je bilo u ovom duelu, viđeno je nekoliko crvenih kartona, preokreta, ali na kraju se ipak sve završilo sportski, uz čestitke domaćih Vojvodini na plasmanu u finale.

Često je prednost prelazila sa jedne na drugu stranu. Dinamo je golom Čelice poveo sa 10:8, prethodno je igrač gostujućeg tima Vasić dobio direktan crveni karton.

Ipak, do poluvremena, zaključno sa golom Tomića, Vojvodina je preokrenula (14:12). Nije to bio kraj uzbuđenjima, usledila je serija Pančevaca, koji su početkom drugog poluvremena ponovo imali dva gola viška (16:14).

Golom Čelice Dinamo je u 50. minutu poveo sa 21:20, ali su se tada dogodili presudni momenti utakmice. Vojvodina je pogađala u serijama, uz odličnu odbranu, činili su to Puhovski, Pešić i na kraju Rogan sa sedmerca za još jedan preokret (23:21).

Nedugo potom, prvotimac Dinama Jaćimovski je dobio direktan crveni karton, a gosti su do kraja mirno priveli susret u svoju korist. U pobedničkom timu najefikasniji je bio Puhovski sa sedam golova, pratili su ga Milenković sa četiri, Rogan i Rađenović sa po tri. Na drugoj strani, bolji od ostalih bili su Čelica sa šest i Čabrilo sa pet golova.

Drugi meč u polufinalnoj seriji Metaloplastike i Partizana biće igran u sredu u Šapcu, sa početkom od 19,30 časova.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.