Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Cicipas pobedio Medvedeva na završnom ATP turniru u Torinu - | K-013 Portal

Cicipas pobedio Medvedeva na završnom ATP turniru u Torinu

cicipas, medvedev, atp turnir, tenis

Grčki teniser Stefanos Cicipas pobedio je večeras petog igrača sveta Rusa Danila Medvedeva posle tri seta, 6:3, 6:7, 7:6, u meču drugog kola Crvene grupe na završnom ATP turniru u Torinu.

Treći teniser sveta pobedio je posle dva sata i 20 minuta.

Cicipas je u drugom gemu prvog seta oduzeo servis ruskom teniseru, prednost brejka je sačuvao do kraja i poveo u meču.

U drugom setu nije bilo brejka i odigran je taj-brejk. Medvedev je poveo sa 4:1, ali je Cicipas uspeo da preokrene na 6:5. On nije uspeo da iskoristi tri meč lopte, a Medvedev je iskoristio četvrtu set loptu, dobio taj-brejk sa 13:11 i izjednačio.

Teniseri su u trećem setu osvajali gemove na svoje servise sve do sedmog kada je Medvedev napravio brejk i poveo sa 4:3, a zatim je dobio gem na svoj servis i poveo sa 5:3. On je u 10. gemu servirao za pobedu, ali je Cicipas napravio brejk i izjednačio na 5:5. 

Osvojili su posle toga po gem na svoj servis odigran je taj-brejk koji je Cicipas dobio sa 7:1 i ostao u igri za plasman u polufinale. Medvedev je sa dva poraza u grupi izgubio šanse za polufinale.

U poslednjem kolu u petak Cicipas će igrati protiv Rusa Andreja Rubljova, a Medvedev protiv srpskog tenisera Novaka Djokovića koji je već izborio polufinale.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.