Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Đere dobio maratonski meč u Parizu: Srpski duel u drugom kolu Rolan Garosa - | K-013 Portal

Đere dobio maratonski meč u Parizu: Srpski duel u drugom kolu Rolan Garosa

laslo djere, milomir kecmanovic, roland garos, tenis

Srbija će sigurno imati predstavnika u trećem kolu Rolan Garosa, ali, nažalost, i jedan naš igrač će u drugoj rundi završiti takmičenje. Da li će to biti Laslo Đere ili Miomir Kecmanović, ostaje da vidimo za dva dana, kada će se sastati u međusobnom duelu drugog Grend slema u sezoni.

Kecamnović je nešto ranije izborio plasman u drugo kolo, dok je Đere morao da prođe kroz pravi teniski maraton, u koje bio bio bolji od Francuza Korentana Mutee 6:3, 6:7 (12-10), 7:6 (7-2), 7:5.

Meč trajao četiri sata i 26 minuta!

Đere je najveći uspeh na grend slemovima imao pre dve godine upravo na Rolan Garosu. Tada je stigao do trećeg kola. Kecmanović nikada nije uspeo da dosegne do trećeg kola na grend slem turnirima. Njih dvojica su do sada igrala tri puta u karijeri i sva tri meča dobio je Miomir, koji je nešto bolje plasiran na ATP listi (48/55).

Kecmanović je ranije danas izbacio Britanca Danijela Evansa 1:6, 6:3, 6:3, 6:4.

Prvog dana takmičenja na najpoznatiji šljaci, dogodila se i velika senzacija, pošto je Pablo Anduhar eliminisao jednog od favorita Dominika Tima.

(Euronews)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.