Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Đere izgubio od Dimitrova u drugom kolu Australijan opena - | K-013 Portal

Đere izgubio od Dimitrova u drugom kolu Australijan opena

djere, tenis

Srpski teniser Laslo Đere nije uspeo danas da se plasira u treće kolo Otvorenog prvenstva Australije, pošto je u Melburnu poražen od bugarskog igrača i 27. nosioca Grigora Dimitrova sa 3:6, 2:6, 0:6.

Đere, 68. igrač sveta, poražen je u drugom kolu za sat i 34 minuta.

Tokom celog meča Đere nije napravio nijedan brejk, dok je Dimitrov lako dolazio do setova. U prvom delu igre bugarskom teniseru dovoljan je bio brejk u drugom gemu, u drugom setu je napravio dva brejka, dok je treći set dobio bez izgubljenog gema.

Dimitrov u trećem kolu ide na pobednika meča između petog tenisera sveta Novaka Đokovića i Francuza Enca Kuakoa.

Amerikanac Majkl Mo je do trećeg kola došao pobedivši 13. tenisera sveta Nemca Aleksandra Zvereva sa 6:7 (1), 6:4, 6:3, 6:2.

Mo (107. na svetu) posle pobede nad aktuelnim olimpijskim šampionom igra sa sunarodnikom Džefrijem Džonom Volfom.

U treće kolo Australijan opena prošli su i domaći teniser Aleksej Popirin i Francuz Ugo Amber. Popirin je eliminisao devetog tenisera sveta Amerikanca Tejlora Frica pobedivši ga sa 6:7 (4), 7:6 (2), 6:4, 6:7 (6), 6:2.

Popirin, 113. igrač sveta, u sledećem kolu igra protiv još jednog američkog tenisera Bena Šeltona.

Amber je pobedio Amerikanca Denisa Kudlu sa 6:2, 6:7 (5), 6:2, 6:4, a u narednoj rundi čeka boljeg iz meča u kojem igraju deveti nosilac Danac Holger Rune i američki igrač Maksim Kresi.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.