Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Đoković na spisku učesnika za Ju Es open, neizvesno da li će igrati - | K-013 Portal

Đoković na spisku učesnika za Ju Es open, neizvesno da li će igrati

novak djokovic, us open, tenis

Srpski teniser Novak Djoković na spisku je učesnika poslednjeg grend slem turnira u sezoni – Otvorenog prvenstva SAD u Njujorku, ali je njegovo učešće neizvesno pošto nije vakcinisan protiv korona virusa, što je uslov za ulazak u zemlju.

Organizatori Ju Es opena danas su saopštili spisak učesnika u muškoj i ženskoj konkurenciji, 42 dana pre početka turnira. Medju njima je i Djoković, koji nije vakcinisan protiv korona virusa.

„Ju Es open ne zahteva obaveznu vakcinaciju za igrače, ali će poštovati stav vlade SAD u vezi sa putovanjem u zemlju za nevakcinisane koji nisu američki državljani“, navodi se na sajtu takmičenja.

Od srpskih tenisera na spisku učesnika nalaze se Miomir Kecmanović, Filip Krajinović, Laslo Djere, Dušan Lajović i Aleksandra Krunić.

Osvajačica 23 grend slem titule Amerikanka Serena Vilijams iskoristila je zaštićeni renking pa se nalazi na spisku učesnika.

Takmičenje na Ju Es openu počinje 29. avgusta i trajaće do 11. septembra.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.