Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Đoković nakon pobede nad Nišikorijem: U dobroj sam poziciji, ali idem meč po meč - | K-013 Portal

Đoković nakon pobede nad Nišikorijem: U dobroj sam poziciji, ali idem meč po meč

novak djokovic, tenis, nisikori, us open

Osećam da sam u dobroj poziciji, verujem da mogu da osvojim kalendarski slem, ali moram da razmišljam meč po meč, rekao je najbolji teniser sveta Novak Đoković posle pobede protiv Keja NIšikorija i plasmana u osminu finala US Opena.

Đokovićev naredni rival biće mladi Amerikanac Dženson Bruksbi, koji je savladao Rusa Aslana Karaceva, 6:2, 3:6, 2:6, 6:3, 6:3.

"Mogu da zamislim da pobeđujem na svakom gren slemu na kojem učestvujem. Imao sam sreću da imam dosta uspeha, 20 titula, ali i dosta finala i polufinala. Međutim, svakako je u posebnom secanju 2016. kada sam vezao sva četiri u nizu i prvi put osvojio Rolan Garos. Počeo sam na šljaci i odrastao, ali taj trijumf bio je kao da sam se popeo na Mont Everest i bio je poseban", izjavio je Đoković na konferenciji za medije.

Kada sam i ove godine osvojio Rolan Garos imao sam sličan osećaj, dodao je svetski broj 1.

"Posle je sledio Vimbldon, znao sam da imam dobre šanse na travi jer sam prethodna dva puta slavio. Sada sam ovde i mislim da imam dobre šanse", istakao je Đoković.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.