Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Đoković zadovoljan igrom i pobedom u finalu mastersa u Parizu - | K-013 Portal

Đoković zadovoljan igrom i pobedom u finalu mastersa u Parizu

novak djokovic, masters pariz

Prvi teniser sveta Novak Djoković rekao je da je zadovoljan igrom u današnjoj pobedi protiv Danila Medvedeva iz Rusije u finalu mastersa u Parizu.

„Ovo je bila neverovatna borba do poslednjeg udarca, znao sam da treba da odigram najbolje protiv Danila, koji je u izuzetnoj formi. Pobedio me je prilično lako u finalu Ju Es opena, naučio sam lekciju, analizirao sam taj meč i znao da moram nešto da promenim. Odigrao sam gotovo besprekorno u drugom i trećem setu i zadovoljan sam“, rekao je Djoković posle meča.

Djoković je u finalu pobedio branioca titule Medvedeva sa 4:6, 6:3, 6:3, osvojio rekordnu šestu titulu u Parizu i rekordan 37. trofej iz masters serije.

„Medju nama se razvio veliki rivalitet, pogotovo ove sezone, igrali smo važne mečeve, tri finala – Australijan open, Ju Es open i ovde. Nadam se da ćemo igrati i više finala, to bi značilo da obojici ide dobro“, dodao je srpski teniser.

Djoković je u subotu plasmanom u finale obezbedio da rekordni sedmi put godinu završi na prvom mestu ATP liste.

„Došao sam ovde s ciljem da obezbedim prvo mesto na kraju godine, to sam i uradio juče. U finalu nisam bio pod velikim pritiskom da pobedim, bio sam opušteniji, rasterećen i isplatilo se“, naveo je Djoković.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.