Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Krajinović u trećem kolu Indijan Velsa poražen od Medvedeva - | K-013 Portal

Krajinović u trećem kolu Indijan Velsa poražen od Medvedeva

krajinovic, filip krajinovic, danilo medvedev, tenis, indijan vels

Srpski teniser Filip Krajinović nije uspeo da se plasira u osminu finala mastersa u Indijan Velsu pošto je rano jutros poražen od drugog igrača sveta Danila Medvedeva sa 2:6, 6:7.

Ruski igrač je do pobede nad Krajinovićem, 34. teniserom sveta došao za sat i 30 minuta igre.

Medvedevu su za osvajanje prvog seta bila dovoljna dva brejka u prvom i trećem gemu.

On je na startu drugog seta odmah napravio brejk, koji je Krajinović uzvratio u sledećem gemu, da bi srpski igrač u šestom gemu došao do prednosti brejka, koju je Rus u narednom gemu poništio.

Set je zatim otišao u taj-brejk, koji je Medvedev dobio sa 7:1. Protivnik u narednoj rundi bićemu bugarski teniser Grigor Dimitrov.

Do osmine finala jutros je došao još jedan ruski teniser Aslan Karacev pobedom nad 13. teniserom sveta Denisom Šapovalovim (7:5, 6:2), dok je peti teniser sveta Andrej Rubljov poražen od Amerikanca Tomija Pola (6:4, 3:6, 7:5).

Poljak Hubert Hurkač za ulazak u najboljih 16 pobedio je domaćeg igrača Frensisa Tijafoa (6:3, 6:2), a do plasmana u narednu fazu došao je i Britanac Kameron Nori pobedom nad Špancem Robertom Bautistom Agutom (6:4, 5:7, 6:3).

U osmini finala Hurkač će igrati protiv Karaceva, a Nori će za protivnika imati Pola.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.