Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Lajović bez plasmana u četvrtfinale turnira u Akapulku - | K-013 Portal

Lajović bez plasmana u četvrtfinale turnira u Akapulku

dusan lajovic, turnir akapulko, tenis

Srpski teniser Dušan Lajović nije danas uspeo da se plasira u četvrtfinale turnira u Akapulku, pošto je izgubio od 39. igrača sveta Amerikanca Tomija Pola posle tri seta, 6:7, 6:2, 5:7.

Lajović, 46. teniser sveta, izgubio je posle dva sata i 40 minuta.

U prvom setu teniseri nisu napravili nijedan brejk i odigran je taj-brejk, koji je Pol dobio sa 8:6. Lajović je zaigrao bolje u nastavku, dva puta je oduzeo servis Polu u drugom setu i izjednačio u meču.

Američki teniser poveo je u trećem setu sa 4:1, Lajović je uspeo da vrati brejk u sedmom gemu i smanji zaostatak, a posle gema na svoj servis i da izjednači na 4:4, ali je Pol u 12. gemu napravio novi brejk i posle druge meč lopte plasirao se među osam najboljih.

Pol će u četvrtfinalu igrati protiv četvrtog nosioca Španca Rafaela Nadala, koji je pobedio Amerikanca Stefana Kozlova sa 6:0, 6:3.

U četvrtfinalu je i drugi teniser sveta Rus Danil Medvedev, pobedom protiv Španca Pabla Anduhara, kao i četvrti igrač sveta Grk Stefanos Cicipas pobedom protiv Amerikanca Džefrija Volfa 6:1, 6:0.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.