Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Lajović u četvrtfinalu Đenove, Vavrinka iznenadio Medvedeva u Mecu - | K-013 Portal

Lajović u četvrtfinalu Đenove, Vavrinka iznenadio Medvedeva u Mecu

vavrinka, medvedev

Srpski teniser Dušan Lajović plasirao se večeras u četvrtfinale čelendžera u Đenovi, pošto je u meču 2. kola eliminisao domaćeg igrača Gabrijelea Piraina sa 6:3, 6:2 posle sat i 20 minuta igre.

Rival Lajoviću u sutrašnjem četvrtfinalu biće još jedan Italijan, Marko Čekinato, koji je ranije danas porazio zemljaka Matea Arnaldija sa 6:4, 7:5.

Turnir u Italiji igra se na šljaci, a prvi nosilac je Španac Albert Ramos-Vinjolas, 40. teniser planete, koji će se u četvrtfinalu sastati sa Andreom Pelegrinom iz Italije.

Pobednik tog duela u polufinalu će igrati protiv Lajovića ili Čekinata.

Vavrinka iznenadio Medvedeva u Mecu

Švajcarski teniser Stan Vavrinka napravio je iznenađenje na ATP turniru serije 250 u Mecu, pošto je večeras eliminisao prvog nosioca i četvrtog tenisera planete, Rusa Danila Medvedeva.

Iskusni 37. godišnji Vavrinka slavio je protiv Medvedeva sa 6:4, 6:7 (7), 6:3, u meču drugog kola koji je trajao dva sata i 24 minuta, i sutra će se u četvrtfinalu sastati sa Mikaelom Imerom iz Švedske.

Turnir u Mecu igra se na tvrdoj podlozi u dvorani, a titulu brani Poljak Hubert Hurkač, koji će u četvrtfinalu igrati protiv Francuza Artura Rinderkneša.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.