Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Nori: Pitaću Marija za savete protiv Đokovića - | K-013 Portal

Nori: Pitaću Marija za savete protiv Đokovića

đoković, kameron, nori, vimbldone

Rival najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića u polufinalu Vimbldona, Britanac Kameron Nori, izjavio je danas da će pitati sunarodnika Endija Marija za savet u duelu sa srpskim asom.

Đoković i Nori igraće na Centralnom terenu u petak. Nori se samo jednom sastao sa Novakom na ATP turu i poražen je prošle godine na završnom mastersu u Torinu (6:2, 6:1).

Sa druge strane, Mari je protiv Đokovića igrao 36 puta i pretrpeo 25 poraza.

"Endi je uvek bio pun podrške za mene i moj tim. Uvek treniramo zajedno i pitam ga za neke ideje. Pre neki dan je svratio do teretane i poželeo mi sreću. Nije loše da ga konsultujem oko taktike. Uživaću danas, a posle ću možda kontaktirati Endija da vidim kakve ideje ima. Prošli put kad sam igrao protiv Novaka u Torinu, igrao je veoma dobro, a ja sam naučio dosta. Ovog puta ću taktički pristupiti drugačije meču", rekao je Nori, a preneli britanski mediji.

Britanski teniser u četvrtfinalu je savladao Davida Gofana sa 3:6, 7:5, 3:6, 6:3, 7:5, a priznao je da ga čeka najveći mogući ispit u tenisu.

"Ovo je jedan od najvećih izazova u tenisu. Trava je njegova omiljena podloga, a njegov skor na Vimbldonu je neverovatan. Međutim, jedva čekam da odmerim snage sa njim i vidim kakav će biti njegov nivo igre", izjavio je Nori.

Novak Đoković osvojio je tri uzastopne titule na Vimbldonu (2018, 2019. i 2021), a u četvrtfinalu je eliminisao Italijana Janika Sinera posle preokreta sa 5:7, 2:6, 6:3, 6:2, 6:2.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.