Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Pobede Džabir i Sakari u WTA finalu - | K-013 Portal

Pobede Džabir i Sakari u WTA finalu

Ons Džabir, marija sakari, wta

Tunišanka Ons Džabir pobedila je noćas Amerikanku Džesiku Pegulu 1:6, 6:3, 6:3, u meču drugog kola grupe "Nensi Riči" u WTA finalu, koja se igra u američkom Fort Vortu.

Meč je trajao 101 minut. Pegula je u prvom setu tri puta oduzela servis gem protivnici i lako osvojila set rezultatom 6:1. Drugi set Džabir je započela bolje i napravila brejk, a Amerikanka je uzvratila ribrejkom. Sa dva vezana brejka u sedmom i devetom gemu Tunišanka je osvojila set rezultatom 6:3. U trećem setu se igralo gem za gem do osmog gema, kad je Džabir napravila brejk i tako osvojila treći set.

U drugom meču dana, grčka teniserka Marija Sakari savlada je Beloruskinju Arinu Sabalenku. Sakari je napravila brejk u trećem i sedmom gemu i lako osvojila prvi set rezultatom 6:2. U drugom setu Sakari je startovala sa dva vezana brejka, ali je Sabalenka uzvratila sa dva vezana ribrejka. Set i meč je odlučen brejkom Sakari u devetom gemu.

Sakari se ovom pobedom plasirala u polufinale turnira.

U noći između četvrtka i petka biće odigrani mečevi između Poljakinje Ige Svjontek i francuske teniserke Karoline Garsije, kao i meč između Amerikanke Kori Gof i ruske teniserke Darije Kasatkine.

WTA finale u Fort Vort igra se za nagradni fond od pet miliona dolara.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.