Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Rođ: Nadal je sad među favoritima na Vimbldonu - | K-013 Portal

Rođ: Nadal je sad među favoritima na Vimbldonu

tejlor fric, rafael nadal

Trener španskog tenisera Rafaela Nadala Fransisko Rođ izjavio je danas da je Nadal sada među favoritima za titulu na Vimbldonu.

Španac, osvajač ovosezonskog Australijan opena i Rolan Garosa, igraće danas u četvrtfinalu grend slema u Londonu (ne pre 16 časova) protiv Amerikanca Tejlora Frica.

"Cilj je bio da svaki dan igra bolje. Sada smo u drugačijoj situaciji. S obzirom na to kako stvari stoje u poslednje vreme, možemo da budemo zadovoljni nakon tri godine bez igranja na travi. Kad smo stigli, nismo razmišljali o trofeju, ali Rafa je sada medu favoritima", izjavio je Rođ, a preneo zvanični sajt ATP.

Nadalov trener osvrnuo se i na Tejlora Frica, koji je ove godine savladao Španca u finalu mastersa u Indijan Velsu (6:3, 7:6).

"Tejlor je igrač koji obećava. Dosta je napredovao, ostvaruje najbolje rezultate u karijeri. Sada udara lopticu jako dobro, u prošlosti je imao problema sa kretanjem. Sada se kreće mnogo bolje i zato je popravio plasman na ATP listi. Veoma je opasan na travi, udara lopticu jako. Moraćemo da imamo jako dobar dan", rekao je Rođ koji sa Nadalom sarađuje od 2005. godine.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.