Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Samo vakcinisani teniseri će učestvovati na Australijan openu, ponovo tema Đoković - | K-013 Portal

Samo vakcinisani teniseri će učestvovati na Australijan openu, ponovo tema Đoković

novak djokovic, australian open

Direktor Australijan opena Kreg Tili, saopštio je da nevakcinisanim teniserima neće biti dozvoljeno učestvovanje na prvom Grend slemu sezone.

Ono o čemu se duže vremena spekulisalo, dobilo je potvrdu - nevakcinisani teniseri neće moći da učestvuju na Australijan openu.

Odgovarajući na pitanja medija, direktor Australijan Opena Kreg Tili osvrnuo se i na slučaj Novaka Đokovića.

"Voleo bih da Novak Đoković dođe ovde. On je rekao da je vakcinacija za njega privatno pitanje i da neće pričati o tome. Većina tenisera i teniserki su vakcinisani. Voleli bismo Novaka ovde i on zna da mora biti vakcinisan da bi igrao ovde", rekao je Tili.

Brojni svetski mediji preneli su informaciju da će samo vakcinisani teniseri moći da učestvuju na Australijan openu, navodivši da je sledeći na potezu Novak Đoković.

Prvi Grend slem sezone održava se u januaru naredne godine (od 17. do 30), a titulu brani upravo srpski teniser, koji je devet puta osvajao Australijan open.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.