Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Bjelogrlić o pisanju tabloida: Ne bojim se, neću dozvoliti atak na moju porodicu - | K-013 Portal

Bjelogrlić o pisanju tabloida: Ne bojim se, neću dozvoliti atak na moju porodicuBjelogrlić o pisanju tabloida: Ne bojim se, neću dozvoliti atak na moju porodicu

Glumac Dragan Bjelogrlić izjavio je da je mnogo tekstova napisano o njemu, ali da je sada odlučio da reaguje nakon teksta u Srpskom telegrafu o udesu koji je njegov sin skrivio pre 14 meseci.

Ocenio je to kao udar na njegovu porodicu i poručio da se ne boji.

On smatra da su tekstovi objavljeni 14 meseci posle saobraćajne nezgode plasirani u trenutku kada je gostovao na tribini dnevnog lista Danas i govorio o stanju u društvu, posle gostovanja u emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem" i kada izlazi druga sezona serije "Senke nad Balkanom".

Bjelogrlić je rekao da ima informacije da su spremljeni i tekstovi protiv njega, ali i njegove ćerke.

On je potvrdio da je njegov sin Aleksej imao saobraćajnu nezgodu, ali da nikog nije zgazio niti pobegao sa lica mesta.

Objasnio je da je njegov sin pozvao Hitnu pomoć, bio uz povređenog i predložio da sa njim ode u Urgentni centar, što je ovaj odbio.

Advokat Goran Draganić je rekao da je primenjen princip oportuniteta i da je naredba javnog tužioca bila da se uplati oko 1.200 evra, a ne nikakva nagodba porodice Bjelogrlić sa povređenim čovekom.

Na konferenciji za novinare su bili prisutni i pojedini glumci.

(N1, foto N1)

Tags: ,

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.