Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Fotografija dečaka i dve devojčice o kojoj danas svi pričaju! - | K-013 Portal

Fotografija dečaka i dve devojčice o kojoj danas svi pričaju!

Fotografija dečaka i dve devojčice o kojoj danas svi pričaju!

Često puta se desi da neka stara slika ponovo vaskrsne na internetu, i uz par pogrešno protumačenih detalja, završi kao lokalni hit dana iako nije nastala ni na mestu, ni u vreme u koje tvrdi postavljač slike.

Radi se o tome da je to navodno, fotografija dečaka i dve devojčice iz Čačka, koja je osvanula na Tviteru.

Kada je jedna Tviterašica postavila ovu sliku na svoj profil, navodeći da se radi o Čačku, nije ni slutila u šta se upustila. 

Na slici dečak, mali džentlmen, nosi rančeve dvema devojčicama. Međutim, jedan pogled na pešački prelaz dovoljan je da se sa sigurnošću tvrdi da ova slika nikako nije nastala u Čačku.

Nakon što su je Tviteraši demantovali u tvrdnjama da je mali džentlmen iz Čačka, ova Tviterašica poručila je sledeće:

- Evo čitam komentare i ne mogu se čudu načuditi. Fotografiju sam dobila od sestre i da je slikano u mom gradu. Ako je ona pogrešila i ja sam takođe. Izvinjavam se ... ako to nije Čačak. Zar je to toliko bitno, to vam bode oči kada pogledate fotografiju?

Zar to izaziva želju u vama da komentarišete kaldrme, pešacke prelaze. Od svega što vidite. Ma bravo. Poenta je u gestu ovog deteta, hejjjj deteta a koju većina odraslih nema. Osećaj za paznju, postupak... e moji vi. Šteta što na to ne obratite pažnju, jer je to vredno.

Nebitno da li je Čačak, Beograd, Njujork, Zanzibar... ma koga briga za to. Bitna su ova deca i ono što nam govore njihovi postupci. Eto, ja imam i od ove dece da nešto naučim... da ima nade. A vama ostavljam gradove, kaldrme, pešačke prelaze jer ne vidite ono lepo i vredno.

Ja ću i dalje gledati na svoj način... a vama od volje - poručila je ona na optužbe da ovom slikom samo prikuplja lajkove.

(Zena.blic.rs, foto: Twitter)

Tags: ,


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.