Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Katarina Petrović: Verujem da ću ponovo biti oslobođena - | K-013 Portal

Katarina Petrović: Verujem da ću ponovo biti oslobođena

katarina petrovic, sudjenje, k-013

Policajka Katarina Petrović, kojoj je Apelacioni sud u Beogradu ukinuo oslobađajuću presudu za odavanje tajnih podataka, rekla je da i od novog postupka očekuje oslobađajuću presudu, ali da je, kako je kazala, spremna na sve.

Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je nedavno presudu Višeg suda u Valjevu kojom je Petrović oslobođena krivice za odavanje tajnih podataka u vezi sa istragom koja je vođena protiv Nikole Petrovića, kuma predsednika Srbije Aleksandra Vučića, potvrdio je njen advokat Branko Ivković.

Petrović je za današnji broj lista Nova kazala da se činjenično stanje nije promenilo, te da je sve što je u prvom postupku izvedeno kao dokaz ostalo, a da, kako je navela, „eventualno novih dokaza nema“.

„Oslobađajuća presuda je ukinuta zbog proceduralne greške, jer se presuda razliku od obrazloženja“, rekla je ona.

Petrović je osumnjičena da je odala informaciju da je Petrović saobraćajnu nesreću na Dedinju izazvao pod dejstvom kokaina i alkohola a bila je oslobođena prvostepenom presudom Višeg suda u Valjevu.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.