Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Koalicija za nadzor javnih finansija traži hitnu smenu Aleksandra Vulina - | K-013 Portal

Koalicija za nadzor javnih finansija traži hitnu smenu Aleksandra Vulina

Koalicija za nadzor javnih finansija poziva predsednicu Vlade Republike Srbije da u skladu sa Zakonom o Vladi podnese Narodnoj skupštini predlog za razrešenje ministra odbrane, Aleksandra Vulina, navodi se u saopštenju ove organizacije.

Koalicija ističe da je Ministarstvo odbrane, na čijem je čelu Aleksandar Vulin, pokrenulo je 25. marta 2020. godine, za vreme trajanja vanrednog stanja, postupak javne nabavke „Usluga ispitivanja rejtinga ministra“.

"Nosilac visoke javne funkcije, u ovom slučaju ministar Vulin, koji u vreme vanrednog stanja vodi sramnu političku kampanju i budžetska sredstva troši na trivijalni politički marketing i merenje sopstvene popularnosti, nije dostojan poverenja građana." ističu iz Koalicije za nadzor javnih finansija i dodaju da "Onaj ko, u vremenu u kojem su jedine teme životi i zdravlje ljudi, prednost daje sopstvenom političkom rejtingu i profitu, ne zaslužuje da provede ni jedan minut na bilo kom javnom poslu, a najmanje na mestu ministra odbrane ove zemlje."

Saopštenje je dostupno na vebsajtu organizacije OVDEPratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.