Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Održana manifestacija "Besmrtni puk" u Beogradu - | K-013 Portal

Održana manifestacija "Besmrtni puk" u Beogradu

besmrtni puk beograd

U Beogradu je održana manifestacija "Besmrtni puk" tokom koje je poručeno da su "Srbija i Rusija uvek bile na pravoj strani istorije".

U šetnji su učestvovali ruski ambasador Aleksandar Bocan-Harčenko, ministar bez portfelja Nenad Popović, funkcioner Socijalističke partije Srbije Dušan Bajatović...

Okupljeni su ruskom ambasadoru uzvikivali: "Ura", "Živela Rusija", "Živeo Putin".

Ministar bez portfelja u Vladi Srbije Nenad Popović poručio je da su "Srbija i Rusija uvek bile na pravoj strani istorije". Dodao je da je na današnji dan, 9. maj, u Drugom svetskom ratu 1945. godine kapitulirala Nemačka i da se "sećamo najveće pobede u 20. veku".

280058416 1161899207905055 4175774898286315670 n

"Naše deke i bake su pobedili u ovom ratu zajedno sa našom braćom Rusima", rekao je Popović.

On je dodao da današnja generacija ima obavezu da svim političkim sredstvima brani dve najveće vrednosti Srbije - slobodu i nezavisnost.

Mnogi od okupljenih nosili su slike svojih predaka stradalih u Drugom svetskom ratu, kojima je i namenjena ova manifestacija, kao i veliku trobojku koja istovetna i za Srbiju i za Rusiju.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.