Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Opština Apatin upozorava: Crni panter uočen kod Banje Junaković, sve službe uključene u poteru - | K-013 Portal

Opština Apatin upozorava: Crni panter uočen kod Banje Junaković, sve službe uključene u poteru

crni panter, banja junakovic

I ako do sada nije postojao materijalni dokaz ili snimak koji bi potvrdio glasine da je kod Apatina uočen crni panter, danas se po društvenim mrežama munjevito deli snimak, koji ukazuje da se crna veća životinja slična crnom panteru kreće u rejonu na četiri kilometra od naseljenog mesta Apatin, ali blizu kompleksa Specijalne bolnice za rehabilitaciju – Banje Junaković.

Takođe, životinja je snimljena sa jedne od terasa apartmana Banje Junaković. Tim povodom oglasila se saopštenjem Opština Apatn u kojem se navodi:

Obaveštavaju se građani da je crni panter, koji je nedavno viđen u atarima sela Sonte, danas uočen u neposrednoj blizini Banje Junaković. Mole se građani da ne idu do daljnjeg u tom pravcu, kao i u pravcu prigrevačke šume, jer se radi o veoma opasnoj i nepredvidivoj divljoj životinji. U hvatanju i lociranju crnog pantera, trenutno su uključene sve nadležne službe, kao i stručna služba iz Zoološkog vrta Palić.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.