Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Sagovornici Danasa: Vulin se dodvorava Vučiću kako bi bio ministar u novoj Vladi Srbije - | K-013 Portal

Sagovornici Danasa: Vulin se dodvorava Vučiću kako bi bio ministar u novoj Vladi Srbije

danas, aleksandar vulin

 Funkcioner Demokratske stranke Srdjan Milivojević i predstavnik Ne davimo Beograd Stefan Tasić su danas ocenili se ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin, saopštenjem o listu Danas, dodvorava predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću kako bi ponovo bio ministar.

Vulin je prethodno danas izjavio da će policija „ozbiljno shvatiti“ to što je list Danas otkrio adresu na kojoj živi Vučić, saopštilo je ministarstvo unutršnjih poslova (MUP).

On je naveo da “ Vučić odbija da ozbiljno shvati mržnju sa kojom živi“, što bi nadležni organi morali, a da „policija hoće“, navodi se u saopštenju.

Milivojević, kako je Danas preneo na svom sajtu, smatra da je reakcija Vulina zapravo pokušaj da on obezbedi sebi mesto u novoj vladi Srbije.

On je istakao da bi Vučić, trebalo ozbiljno da se zabrine sa kojim žarom ga brane (marketinški stručnjak) Nebojša Krstić i Vulin, te napomenuo da „koga su oni branili, tome je politički rok upotrebe brzo istekao“.

Tasić je za Danas ocenio da se Vulin „besramno dodvorava svom šefu“.

„Ovi napadi na slobodne medije poput Danasa jesu i standardna matrica SNS-a koja služi za skretanje pažnje sa suštinskih problema koji su posledica ove vlasti, poput galopirajuće inflacije, rasta cena hrane ili afere Jovanjica“, naveo je on.

U tekstu Danasa se ne otkriva adresa stanovanja predsednika Srbije, već se poziva na ranije poznat podatak da je on kao svoje mesto stanovanja prijavio garsonjeru u naselju Belvil, naveo je Danas na svom sajtu.

Ta adresa u Belvilu se nigde ne pominje, već se, kako je navedeno, dalje piše o tome, da se, prema nezvaničnim navodima iz njegovog kabineta, Vučić nije preselio u vilu „Bokeljku“, te dodaje da će ukoliko dođe do promene, javnosti biti obaveštena.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.