Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Šestoro učitelja i nastavnika pobednici konkursa za Najbolje edukatore Srbije - | K-013 Portal

Šestoro učitelja i nastavnika pobednici konkursa za Najbolje edukatore Srbije

konkurs za najbolje edukatore

Udruženje Živojin Mišić odabralo je šestoro učitelja i nastavnika koji se svakodnevno ističu u svom radu kao pobednike konkursa za Najbolje edukatore Srbije.

Među najboljim edukatorima Srbije za 2021. godinu su Bojana Molnar, nastavnica biologije u OŠ "2.oktobar" u Zrenjaninu i Daniela Ćuk, nastavnica engleskog jezika i književnosti u OŠ "Petefi Šandor" u Bečeju.

Među šestoro izabranih su i Dalibor Todorović, nastavnik računarske grupe predmeta u Gimnaziji "9.maj" u Nišu, Jovica Plavšić, nastavnik hemije u Desetoj beogradskoj gimnaziji "Mihajlo Pupin" u Beogradu, Lidija Pantić, nastavnica francuskog jezika u OŠ "Đura Jakšić" u Ćupriji i Predrag Vukosavljević, nastavnik informatike i računarstva u OŠ "Posavski partizani" u Obrenovcu.

"Najbolji edukatori Srbije za 2021. godinu dolaze iz šest gradova i mesta iz naše zemlje i pokazuju da je obrazovanje vredno i da imamo sjajne nastavnike", saopštilo je udruženje.

Pobednici su dobili i nagrade u iznosu od 100.000 dinara.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.