Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website U Ivanjici UKRADENO 2.000 litara "diplomatske rakije" - | K-013 Portal

U Ivanjici UKRADENO 2.000 litara "diplomatske rakije"

U Ivanjici UKRADENO 2.000 litara "diplomatske rakije"

U Ivanjici je ukradeno 2.000 litara rakije koja je bila namenjena za prijeme u ambasadi Ruske Federacije u Beogradu, kao i u Ministarstvu spoljnih poslova Srbije, zbog čega je nazvana i „diplomatska rakija“.

Kako je preneo portal Vostok vesti, rakija „Serbka“, koja je dospela i u kuhinju administracije ruskog predsednika Putina, nestala je iz skladišta destilerije „Savićević“.

U destileriji navode da se u slučaj umešalo i Više javno tužilaštvo u Kraljevu, jer, kako kažu, „nije problem rakija, nego odredište gde je trebalo da bude biti otpremljena, s obzirom na to da je deo rakije bio specijalno tretiran pod posebnim uslovima za posebnog naručioca“.

Kriminalističko odelenje u Ivanjici je po nalogu tužilaštva pokrenulo istragu, pa su na informativne razgovore privodili više osoba, a istraga se nastavlja.

Portal Vostok nezvanično saznaje da su na ispitivanje više puta privođene dve osobe koje su bile zaposlene u destileriji.

(Danas)

Tags: ,


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.