Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website UKIDA SE KOMBI PREVOZ PUTNIKA - održan protest prevoznika - | K-013 Portal

UKIDA SE KOMBI PREVOZ PUTNIKA - održan protest prevoznika

Članovi udruženja kombi prevoznika u Srbiji održali su danas protestnu vožnju ulicama Beograda kojom traže odlaganje primene Zakona o prevozu putnika u drumskom saobraćjaju.

Član udruženja kombi prevoza putnika Predrag Marić rekao je da su svi okupljeni privrednici kojima preti obustava poslovanja.

On je ukazao da je narod koji putuje kombijima prepoznao taj vid prevoza, te da i Srbiji kao maloj zemlji odgovara ova vrsta usluge koju nude kombi prevoznici.

"Kombi prevoz postoji već 20 godina u Srbiji i ne vidimo nijedan razlog zašto ne bi nastavio i dalje kao takav da postoji", naveo je Marić ukazjući da su sva vozila visoke kategorije, bezbedna, te da sva sedišta u njima imaju pojaseve i da će staviti te tahografe.

Želimo da se izborimo za prava i da dobijemo šansu od države da se usaglasimo sa zakonom, da zajedno napravimo taj zakon.hemo svi staviti te tahografe.

Kako je rekao stvar je u tome što ima dosta destinacija gde autobuski prevoz ne može da vozi, ili ide sa malim brojem putnika i ukazao da treba naći zajednički interes i sve resiti "na pravi način".

(Tanjug)Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.