Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website United Grupa: Legalni poziv na pregovore može biti samo od Telekoma Srbija - | K-013 Portal

United Grupa: Legalni poziv na pregovore može biti samo od Telekoma Srbija

United Grupa: Legalni poziv na pregovore može biti samo od Telekoma Srbija

"Fantomska firma Supernova uputila je, kako navodi, 'ozbiljan' poziv za saradnju United Grupi. U tom pozivu pisanom u tabloidnom maniru i sa količinom 'istine' svojstvene tablodima, navodi se i da je poziv za saradnju poslednji", podseća United Grupa u saopštenju.

"Podržavamo Supernovu da posle poslednjeg poziva prestane da nam nudi nepostojeću saradnju, jer nijedan ugovor sa njima ne bi bio legalan. Upravo zbog činjenice da nisu registrovani kao pravno lice, narugali su se pre svega svojim korisnicima. Ponašaju se kao operater, a oni su registrovani samo kao žig", piše u saopštenju.

Dodaje se da je "vreme da posle 'poslednjeg' poziva, Telekom koji podmeće Supernovu kao pregovarača, prestane da obmanjuje građane Srbije da zaista želi da sa United Grupom vodi pregovore o kupovini programa".

"Javno smo objavili ponudu za N1 program, kakav oni nemaju u svojoj ponudi, uvereni da će upravo njegovom kupovinom pokazati da nisu po diktatu vlasti vodili lažne pregovore i jedva dočekali da uskrate naše kanale gledaocima", piše u saopštenju.

Kako navodi United Grupa, "zbog brige za građane Srbije koji vole da gledaju naše programe podsećamo da ugovor o emitovanju nismo prekinuli kada smo na to imali svako pravo, a to je još pre godinu dana, kada se zvanično promenilo vlasništvo nad operaterima po Srbiji i kada ih je sve kupio Telekom po vrlo netransparentnim okolnostima".

"Mi nećemo upućivati poslednji poziv, jer želimo da naši programi u čiji kvalitet konstantno ulažemo, budu vidljiviji što većem broju građana. Pozivamo Telekom da pristupe legalnim pregovorima, ukoliko zaista žele ili smeju da donesu odluku u interesu svojih korisnika, kako bi mogli da gledaju programe United medije i u narednim godinama", saopštila je United Grupa.

(N1)

Tags: ,


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS