Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Vulin: Marihuana neće biti legalizovana - | K-013 Portal

Vulin: Marihuana neće biti legalizovana

aleksandar vulin, marihuana, legalizacija

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin posetio je danas Studentski grad na Novom Beogradu i razgovarao sa studentima povodom obeležavanja 26. juna - Međunarodnog dana protiv zloupotrebe i nezakonite trgovine drogama.

"Čak 80 posto krivičnih dela nastaje i proističe zbog droge. Srpska policija nastavlja žestoku borbu protiv organizovanog kriminala i narko-dilera koji zarađuju ogromne svote novca trujući našu decu, našu omladinu. Lake i teške droge ne postoje, i baš kao što hapsimo one sa kilogramima kokaina ili heroina, isto tako hapsimo i one sa jednim džointom", poručio je ministar unutrašnjih poslova prilikom razgovora sa studentima.

On je naglasio da je Studentski grad kontrolisano mesto, bezbedno mesto, ustanova koja ima svoja jasna pravila koja se poštuju.

"U Studentskom gradu borave studenti iz svih krajeva Srbije, uče, druže se, treniraju, ali u kontrolisanim uslovima uz najviše mere zaštite. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova redovno patroliraju i obilaze Studentski grad, preduzimaju sve mere iz svoje nadležnosti kako bi bezbednost studenata bila na najvišem nivou. Takođe, s obzirom da se protiv naše države vodi specijalni rat i da su lažne dojave o bombama sve učestalije, kontradiverzione ekipe vrše preventivne preglede i u Studentskom gradu i u studentskim domovima i na fakultetima, dakle, na svim mestima gde borave studenti", istakao je Vulin.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.