Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Bolničar ukrao novčanik preminulog od koronavirusa, potrošio hiljade evra - | K-013 Portal
bolničar, novčank, Italija

Bolničar ukrao novčanik preminulog od koronavirusa, potrošio hiljade evraU najvećem jeku epidemije u Italiji, medicinski radnik u bolnici u Bergamu ukrao je novčanik muškarcu od 66 godina obolelom od kovida 19 i ispraznio mu račun.

Pacijent je 14. aprila preminuo od posledica virusa dok je bolničar za samo nekoliko dana potrošio 6.000 evra.

Portal primatreviglio.it piše da je muškarac iz Ćividate al Pjano (Bergamo) stigao u hitnu pomoć sa tipičnim simptomima kovida i bolničar koji je tada bio u smeni uzeo mu je novčanik.

Samo nekoliko dana kasnije pacijent je prebačen na odeljenje intenzivne nege gde je i preminuo nakon mesec dana, prenosi RTS.

Porodica preminulog je primetila da se dešava nešto neobično i prijavila je slučaj policiji koja je nakon istrage, pre dva dana uhapsila četrdesetogodišnjeg bolničara i njegovu devojku staru dvadeset jednu godinu koja takođe učestvovala u krivičnom delu.

"Jedna vrlo ružna priča u tragičnom momentu, iskorištavanje osobe koja nije bila u stanju da se brani, tužna priča", izjavio je komandant policije gradića Romano di Lombardija, Arkanđelo Di Nardo.

(RTS)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.