Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Kompanija nudi platu od 1300 evra – za spavanje! - | K-013 Portal

Kompanija nudi platu od 1300 evra – za spavanje!

Kompanija nudi platu od 1300 evra – za spavanje!

Osnovni zahtev za dobro obavljanje ovog posla je gotovo fanatična želja i sposobnost da zaspiš bilo kad, bilo gde. Saznajte zašto ova indijska kompanija nudi platu za spavanje!

Svaki zaposleni širom sveta izneće osnovne prigovore na posao koji radi - nije dovoljno plaćen, radi previše i konstantno je neispavan. Jedan indijski startup ove će prigovore okrenuti naglavačke: nudi platu za spavanje.

"Wakefit" je startup koji se bavi zdravim spavanjem i odmorom, odnosno dušecima koji to omogućuju.

Ta kompanija traži početnike koji bi spavali na poslu osam sati, 100 dana za redom. Za taj "težak" posao biće plaćeni oko 1.300 evra. Najbolje je što se sve to odvija kod kuće - ne mora se ni putovati do posla.

Prema propozicijama, idealni su kandidati oni "koji se osećaju ugodno u okolini koja je sve pre nego užurbana i mogu zamisliti i predložiti strategije s kojima će i oni i ostali članovi njihovog tima zaspati što dublje i spavati što duže".

Ako uspeju dokazati ljubav za ugodno leškarenje, mirnu okolinu, popodnevni odmor i ljubav prema toplom domu, te će im se karakteristike posebno vrednovati.

Osnovni zahtev za dobro obavljanje ovog posla je gotovo fanatična želja i sposobnost da se zaspi bilo kad i bilo gde. Od osobe se očekuje još jedno: da voli da provodi vreme u svojoj luckastoj pidžami.

Jedan od uslova koji svakako treba zadovoljiti: nema preterivanja s televizijom i serijama, kompjuter za vreme radnog vremena nije dozvoljen. Prednost imaju osobe koje mogu vešto ignorisati najrazličitije poruke i notifikacije na pametnom telefonu.

Oni koji hrču su isključeni. Cela priča o ovom poslu zapravo se svodi na posmatranje obrazaca spavanja na novoj liniji madraca koje je napravio ovaj startup.

Ne samo da će posmatrati san, njegovu dubinu i kvalitet pre i posle isprobavanja novog proizvoda, već će ponuditi i savetovanje za one koji imaju problema sa spavanjem.

Wakefit je kompanija koja se u Indiji, pa i u svetu, već proslavila predlogom da se u indijskim kancelarijam urede prostorije za brzi popodnevni odmor, kratko spavanje nakon ručka, jer je istraživanje koje su sproveli otkrilo da 86 posto Indijaca veruje da bi nakon takvog kratkog odmora bili produktivniji, piše Poslovni dnevnik.

(N1)

Tags: ,


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.