Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Londonski Miror: Bojsija u Srbiji dočekuju kao heroja - | K-013 Portal

Londonski Miror: Bojsija u Srbiji dočekuju kao heroja

londonski mirror, bojsi

Londonski list "Sandej Miror" u tekstu pod naslovom "Bojsija u Srbiji dočekuju kao heroja", piše o odnosu koji britanski glumac Džon Čalis ima prema našoj zemlji.

Čalis je članak iz štampanog izdanja Mirora danas okačio na svoj Tviter uz opasku: "Kushty!", koja je u "Mućkama" bila omiljena poštapalica jednog od glavnih junaka, sitnog preprodavca na crno Del Boja Trotera, u tumačenju Dejvida Džejsona.

U jednoj od najgledanijih i najomiljenijih britanskih humorističkih serija svih vremena, koja je od početka osamdesetih bila emitovana naredne tri decenije, Čalis je igrao lik namazanog prodavca polovnih automobila.

Povodom izuzetne popularnosti serije u Srbiji Čalis je u našoj zemlji boravio nekoliko puta, snimivši o svojim iskustvima dokumentarac "Bojsi u Beogradu".

List podseća da je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić, u znak zahvalnosti, ponudio Čalisu počasno državljanstvo Srbije.

"Ponosan sam što je sjajni glumac i moj prijatelj Čalis toplo prihvaćen u Beogradu i Srbiji. Naša zemlja ima mnogo prijatelja u svetu koji je promovišu svuda gde idu, a mi ta prijateljstva moramo čuvati i negovati", naveo je Vesić, a preneo Miror.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.