Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website NASA ima satelitske slike koje dokazuju da su uragani veštački (VIDEO) - | K-013 Portal

NASA ima satelitske slike koje dokazuju da su uragani veštački (VIDEO)

Veštački uragan

Iz NASA-e su se pojavili dokazi da je nedavni nalet ekstremnih uragana u SAD rezultat veštačkih manipulacija sa vremenom.

Patrik Rodi, stručnjak za geoinženjering, otkrio je novoobjavljene NASA-ine satelitske slike koje pokazuju čudne anomalije oko uragana Harvija i Irme, i puteva koje će pratiti.

Njegovi nalazi odgovaraju tvrdnjama drugih naučnika koji tvrde da je HAARP odgovoran za nedavni nalet uragana širom sveta.

Nedavno je objavljen članak u kom svetski poznati fizičar dr Mičio Kaku tvrdi da su “veštački“ uragani rezultat vladinih programa za modifikaciju vremena u kom je nebo prskano nano česticama a zatim su oluje “aktivirane“ upotrebom “lasera.“

U ovom video snimku se mogu videti paperjaste karakteristike, izmaglica i talasasti obrasci koji se obično vide na nebu koje je prskano kemtrejlsima, a koji se pojavljuju oko uragana i njihovih staza.

Linije raspršenih aerosola i tankih, paperjastih karakteristika se lako prepoznaju kao materijal geoinženjeringa koji je primećen oko nedavnih uragana.

Anomalna priroda uragana Harvija i Irme, i možda i novih uragana Hosea i Katie, treba da podstakne ljude da istraže da li je geoinženjering igrao ulogu u ovome ili ne.

Pogledajte video:

(Webtribune)

Tags: ,


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.