Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Pokušali su da spasu Bejrut: Poslednji snimak heroja u luci - | K-013 Portal

Pokušali su da spasu Bejrut: Poslednji snimak heroja u luci

Bejrut eksplozija, snimci, vatrogasci

Na društvenim mrežama pojavila se fotografija koja prikazuje poslednje trenutke vatrogasaca koji su pokušali da spreče dalje širenje vatre u luci Bejrut.

Fotografija je nastala pred skladištem 12 u luci Bejrut samo nekoliko trenutaka pre nego je došlo do eksplozije amonijum nitrata.

Fotografija, za čiju je autentičnost Dejli mejl dobio potvrdu, prikazuje vatrogasce ispred masivnih metalnih vrata skladišta na kojima piše "ulaz 12" i na kojima se nalazi upozorenje o opasnim hemikalijama.

Guverner Bejruta kazao je da je tim vatrogasaca koji je bio u luci nestao nakon eksplozije.

Osoba koja je snimila vatrogasce je preminula, a fotografija je pronađena na mobilnom telefonu žrtve. Slika je u sredu cirkulisala na arapskim Twitter profilima, a korisnici su odali počast nestalim vatrogascima.

Osim toga, na društvenim mrežama cirkuliše i snimak a s istog dela luke koja prikazuje skladište u plamenu pre eksplozije, a njena autentičnost se takođe može potvrditi.

(Jutarnji list)Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.