Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Posle 22 godine pronađeno telo nestalog muškarca zahvaljujući GuglMaps - | K-013 Portal

Posle 22 godine pronađeno telo nestalog muškarca zahvaljujući GuglMapsPosle 22 godine pronađeno telo nestalog muškarca zahvaljujući GuglMaps

Posmrtni ostaci muškarca koji je nestao pre dvadeset godina na Floridi pronađeni su u potopljenom automobilu, koji je uočen na Gugl Maps aplikaciji.

Kako prenosi Bi-Bi-Si, Viliam Moldt (40) iz Lantane na Floridi je nestao 1997. godine, kada se posle noćnog izlaska nije vratio kući.

Iako je pokrenuta istraga, njegovo telo nije pronađeno pa je slučaj zatvoren.

Kako se navodi, 28. avgusta ove godine, 22 godine nakon nestanka, policija je našla njegovo telo u automobilu koji je bio potopljen u jednom ribnjaku u Velingtonu.

Potopljeni automobil je na Guglovoj mapi primetio bivši stanovnik tog mesta, pa je kontaktirao poznanika koji je dronom pretražio to područje.

 

On je video da se u ribnjaku zaista nalazi automobil, pa je pozvao policiju.

Šerif okruga Palm Bič rekao je da policija pretpostavlja da je Moldt izgubio kontrolu nad vozilom, ali da se sa sigurnošću ne može znati šta se tačno dogodilo pre 22 godine.

(Tanjug)

Tags: ,

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.