Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Rabin upozorava ljude da ne primaju vakcinu protiv kovida - postaće gejevi - | K-013 Portal
rabin izrael

Rabin upozorava ljude da ne primaju vakcinu protiv kovida - postaće gejeviIzraelski rabin Danijel Asor, koji ima veliki broj pratilaca na društvenim mrežama, upozorio je ljude da "ne primaju vakcinu protiv virusa korona, jer će od nje postati gejevi".

On je rekao i da je celokupna svetska vakcinacija delo "zle svetske vlade", koja želi da "uspostavi novi poredak u svetu".

"Svaka vakcina napravljena od embrionalnog supstrakta, a mi o tome imamo dokaze, izaziva obrnute tendencije. Vakcine se uzimaju iz embrionalne podloge, a to su radili i ovde", napisao je u svom saopštenju, aludirajući na homoseksualnost, prenosi portal Israel Hayom.

Nakon neosnovanog uspostavljanja veze između vakcine i homoseksualnosti, Asor je nastavio da tvrdi da ima istina u raznim teorije zavere u vezi sa pandemijom kovida19.

Svetsku zdravstvenu organizaciju i kompanije koje razvijaju vakcine, kao što su Fajzer i Biontek nazvao je "zločinačkim organizacijama", tvrdeći da je virus "namerno pušten kako bi se smanjila globalna populacija".

Iz izraelske LGBT organizacije Havruta, dali su sarkastičan odgovor na ovakve neosnovane Asorove tvrdnje, rekavši da ako vakcina menja seksualnu orijentaciju osobe, onda jedva čekaju da pozdrave nove članove.

 

(B92)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.