Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Zaledili se Nijagarini vodopadi - | K-013 Portal

Zaledili se Nijagarini vodopadi

zaledili se nijagarini vodopadi, nijagarini vodopadi

Delovi Nijagarinih vodopada, na granici SAD i Kanade, zaledili su se u toku jučerašnjeg dana nakon što su se prošle nedelje temperature spustile na -18C na reci Nijagari, a hladni talas je još uvek prisutan u američkoj državi Njujork i drugim delovima Severne Amerike, piše Indipendent.

Britanski list navodi da su turisti, koji su se juče zatekli na Nijagarinim vodopadima, mogli da vide i fotografišu velike komade leda kako plutaju u vodi, dok su oblaci pare i duga bili prisutni tokom celog dana.

Indipendent piše da iako se na nekim fotografijama čini da su slapovi vode u potpunosti smrznuti, voda nikada ne prestaje da teče uprkos ovakvim uslovima, a prisustvo velikih površina leda na vodopadu zabeleženo je i tokom 2014. i 2015. godine kada su polarni cikloni pogodili to područje.

Njujork je, zajedno s mnogim drugim saveznim državama širom SAD, tokom poslednje dve nedelje je pogođen izuzetno hladnim talasom, a više snežnih padavina se očekuje na Nijagari i tokom sledećih nekoliko dana, navodi britanski list.

 (Tanjug)Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.