Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Instagram uvodi funkciju koju već imaju Twitter i TikTok - | K-013 Portal
instagram, nova opcija

Instagram uvodi funkciju koju već imaju Twitter i TikTokInstagram testira novu funkciju, koja će korisnicima omogućiti da prikače objave na svom profilu, navodi TechCrunch.

Funkcija, koja je trenutno dostupna samo nekima kao deo testa, omogućava korisnicima da obeleže određenu objavu u vrhu svog profila. Opcija je slična zakačenim (pinovanim) tvitovima na Twitteru ili video klipovima na TikToku.

Obeležavanje individualnih Instagram objava u vrhu profila kreatorima može da omogući da privuku pažnju na sadržaj a da se od korisnika ne traži da skroluju kroz ranije objave kako bi našli ono što žele.

Meta je potvrdila da pomunutu opciju testira, a izgleda da se na funkciji radi već nekoliko meseci jer je primećena još u januaru.

Instagram već omogućava korisnicima da istaknu "story" sadržaj koji se pojavljuje iznad objava, a kreatori često koriste funkciju da organizuju popularni sadržaj kao što su Q&A, izvori, događaji i drugo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.