Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Er Srbija "uskače" posle povlačenja Viz era iz Sarajeva - | K-013 Portal
er srbija, sarajevo

Er Srbija "uskače" posle povlačenja Viz era iz SarajevaKompanija Er Srbija je odlučila da obezbedi dodatne kapacitete i posebne cene za letove iz Sarajeva.

Kako dodaju, to će učiniti s obzirom na najave u medijima da će od 1. novembra Viz er ukinuti letove između glavnog grada BiH i većeg broja evropskih gradova.

 
Kako je FoNetu rečeno u Er Srbiji, namera Kompanije je da sve putnike, čiji su planovi za putovanje sada delimično ili potpuno ugroženi, brzo i udobno preko Beograda preveze do njihovih krajnjih destinacija.
 
U Er Srbiji ističu da su cene karata za ove letove niže od prosečnih za ovaj period godine i, u zavisnosti od destinacije, kreću se od 69 evra za putovanja u jednom smeru preko Beograda.
 
Tako su, na primer, karte u jednom smeru u ekonomskoj klasi sa uključenim ručnim prtljagom iz Sarajeva do Kopenhagena, Ciriha, Diseldorfa, Nirnberga, Salcburga, Venecije i Amsterdama, sa presedanjem u Beogradu, dostupne počev od
69 evra, sa uključenim svim taksama.
 
S druge strane, dodaju u Er Srbiji, karte u jednom smeru u ekonomskoj klasi sa uključenim ručnim prtljagom iz Kopenhagena, Ciriha, Diseldorfa, Nirnberga, Salcburga, Venecije i Amsterdama do Sarajeva, takođe sa presedanjem u
Beogradu, dostupne su počev od 79 evra sa svim taksama.
 
Karte će biti u prodaji od danas popodne do 16. oktobra i važiće za putovanja od 1. novembra, navode u Er Srbiji i intenzivno rade da kapacitete prilagode u skladu sa očekivanom povećanom tražnjom.
 
To se odnosi na letove između Beograda i ovih evropskih destinacija, ali i na letove između Sarajeva i Beograda, preciziraju u Kompaniji, u kojoj razmišljaju o promeni tipa aviona i uključivanju u saobraćaj letelica sa većim kapacitetom,
umesto onih koje su prvobitno planirane.
 
Takođe, u Er Srbiji razmišljaju i o eventualnom uvođenju dodatnih letova. U stalnoj su komunikaciji sa sarajevskim aerodromom da bi razmotrili sve potencijalne termine dodatnih letova, kao i radno vremene aerodroma.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.