Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Istanbul prva destinacija do koje Er Srbija poleće sa sva tri naša aerodroma - | K-013 Portal
er srbija, letovi za istanbul

Istanbul prva destinacija do koje Er Srbija poleće sa sva tri naša aerodromaJutrošnjim prvim letom sa aerodroma Morava u Lađevcima za Istanbul, ovaj turski grad postao je prva destinacija u mreži Er Srbije do koje se letovi obavljaju sa sva tri aerodroma u Srbiji, izjavio je viši menadžer prodaje u ovoj kompaniji Boško Rupić.

Direktor aerodroma Morava Dragan Bugarinović rekao je za RTS da će avioni na ovoj relaciji sledeće dve godine leteti dva puta nedeljno i to sredom i subotom.

Kako se navodi u saopštenju Er Srbije karte za letove na ovoj liniji koštaju od 3.068 dinara u jednom pravcu, dok je najniža cena povratne karte 6.844 dinara.

Avioni na relaciji Kraljevo-Istanbul leteće dva puta nedeljno, sredom i subotom, a tokom letnje sezone očekuje se i uvođenje sezonskih letova Er Srbije na linijama Kraljevo - Solun i Kraljevo - Tivat.

Nacionalna avio-kompanija će na novim linijama iz Kraljeva leteti do kraja sledeće godine i to na osnovu rezultata tendera koji je raspisala Vlada Srbije, navodi se u saopštenju Er Srbije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.