Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Ovo je najskuplja avionska karta na svetu, a čudo – uvek rasprodata - | K-013 Portal
lufthansa, frankfurt, san francisko, avionska karta, cena

Ovo je najskuplja avionska karta na svetu, a čudo – uvek rasprodataAvionska karta na letu od San Franciska do Frankfurta trenutno je najskuplja u ponudi Lufthanze.

Povratna avionska karta u prvoj klasi na letu od San Franciska do Frankfurta trenutno je najskuplja u ponudi Lufthanze, iznosi 22.670 evra i konstantno je rasprodata.

Tako je Lufthanza povećala broj odredišta na koje leti u SAD i sada ih je 25, a to je više nego pre pandemije. Nemački avioprevoznik fokusira se na pouzdanost i tačnost, na odlike koje su narušene zbog nedostatka osoblja.

Karsten Špor, izvršni direktor nemačkog avioprevoznika naveo je cenu avionske karte kao ilustraciju da se kompanija oporavlja nakon pandemije kovida brže nego što se očekivalo. Špor je govorio u istorijskom „Aero Clubu Washington“ i rekao da se Lufthanza može pohvaliti vrlo dobrim rezultatima, posebno na letovima za Severnu Ameriku.

Kupio najskuplju kartu u ponudi

Da interes za luksuzom ne jenjava bez obzira na korona virus, pokazuje i video američkog influencera Metjua Bima (25)koji je kupio najskuplju avionsku kartu koju je u tom trenutku mogao pronaći u ponudi. Radi se o Emiratovoj A380 prvoj klasi iz Los Anđelesa za Dubai koja je koštala oko 19.900. evra. Bim ju je kupio za nešto povoljniju cenu jer nije uzeo osiguranje i još neke pogodnosti,.

„U životu nisam iskusio tako nešto. Inače, kada putujem tražim najjeftiniju opciju“, kaže Metju.

Video koji je snimio prikazuje i snimke Bimove sestre Čajen, koja je takođe bila na 15-satnom letu Emiratesa od Los Anđelesa do Dubaija, ali u ekonomskoj klasi. Za razliku od velikog TV-a i specijaliteta koji je Bim dobio, Čajen je putovala dosta skromnije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.