Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Srbija Voz: Zbog prekida saobraćaja na barskoj pruzi moguć povratak novca za karte - | K-013 Portal
srbija voz, vagon iskocio iz sina, beograd bar

Srbija Voz: Zbog prekida saobraćaja na barskoj pruzi moguć povratak novca za karteKompanija Srbija Voz saopštila je danas da putnici mogu dobiti novac za vozne karte koje nisu iskorišćene zbog prekida saobraćaja na barskoj pruzi.

„Saobraćaj na pruzi Beograd – Bar privremeno je prekinut zbog železničke nezgode, iskliznuća iz šina teretnog voza 1. avgusta 2022. godine, pa je izmenjena organizacija saobraćaja medjunarodnih vozova za Crnu Goru, kao i vozova iz unutrašnjeg saobraćaja, pa je za putnike na delu pruge izmdju Priboja i Bistrice, u kom je železnički saobraćaj u prekidu, organizovan autobuski prevoz i nastavak putovanja“, navedeno je u saopštenju.

Dodaje se da putnici, koji zbog nastale situacije, žele da odustanu od putovanja vozom, imaju mogućnost refundacije sredstava za kupljene vozne karte u iznosu od 100 odsto na prodajnim mestima u stanicama Beograd Centar i Zemun.

Novčana sredstva biće vraćena u gotovini ili uplatom na račun, po izboru putnika.

Večernji vozovi za i iz Bara neće u svom sastavu imati kola za prevoz praćenih automobila. Sve detaljnije informacije o eventualnim izmenama u redu vožnje i saobraćanju vozova mogu se pratiti na sajtu www.srbijavoz.rs.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.