Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website VIDEO: Kamion visio nad liticom u Kini tri dana - | K-013 Portal

VIDEO: Kamion visio nad liticom u Kini tri dana

kamion visi nad liticom

Na društvenim mrežama pojavio se zastrašujući snimak kamiona koji visi sa litice u kineskoj pokrajini Šansi.

Kamion koji je prevozio kukuruzno seme putovao je uskim planinskim putem u okrugu Pingšun, blizu granice sa pokrajinama Hebej i Henan, kada je skliznuo sa druma i ostao da visi nad ponorom.

Nešto kasnije na kamion je naišao drugi putnik koji je vozio tim putem. Tri dana kasnije, uz pomoć tri građevinske mašine, kamion je uspešno vraćen na put.

Srećom, vozač i suvozač kamiona uspeli su da izađu iz kamiona. Vozač kaže da je mislio da su „gotovi“ kada je shvatio da ne može da se vrati na put.

Međutim, onda je shvatio da mogu da izađu kroz vozačeva vrata, što su odmah i učinili.

Saobraćajna policija potvrdila je da je put ponovo prohodan 4. januara.

{source}<blockquote class="twitter-tweet" data-dnt="true" align="center"><p lang="en" dir="ltr">⚠️ a real cliffhanger: a truck stuck on a cliff-hanging highway in Pingshun County (平顺县), Changzhi city (长治市) of Shanxi (山西) since at least 8am Jan 1...<br><br>1/n <a href="/https://t.co/TpE78KcWis">pic.twitter.com/TpE78KcWis</a></p>&mdash; Byron Wan (@Byron_Wan) <a href="/https://twitter.com/Byron_Wan/status/1478694744431927309?ref_src=twsrc%5Etfw">January 5, 2022</a></blockquote> <script async src="/https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>{source}



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.