Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website VOX POPULI: "Sedmica" saobraća samo radnim danima do 16.30, potrebe putnika mnogo veće - | K-013 Portal

VOX POPULI: "Sedmica" saobraća samo radnim danima do 16.30, potrebe putnika mnogo veće

pantransport, prevoz, pancevo, linija 7 pantransport

Nova linija gradskog saobraćaja broj 7 od Jabuke do Rafinerije, koja je uvedena na predlog i inicijativu građana, za kratko vreme se pokazala kao izuzetno funkcionalna i svrsishodna.

Koristi je veliki broj putnika kako u smeru prema Jabuci, tako i u smeru prema Strelištu i Rafineriji.

Veliki nedostatak je to što saobraća samo radnim danom od 05.30 do 16.30. Potrebe putnika su da sedmica saobraća sedam dana u nedelji od 05.30 do 22.30, tako bi radnici fabrika u Severnoj i Južnoj zoni mogli da je koriste prilikom odlaska na posao. Pošto se u fabrikama radi u sve tri smene, možda su nadležni zaboravili tu činjenicu, pa ih ovom prilikom podsećamo na to.

Uvođenjem "sedmice" linija broj 3 izgubila je na značaju, zato što sedmica pokriva dve trećine trase trojke gde ima i najviše putnika (od Jabuke do Tesle) i celokupnu trasu šestice, tako da u ovom slučaju "izgovor neisplativosti" kako bi saobraćala tokom celog dana radnim danom, subotom i nedeljom naprosto nije tačan.

Za rubriku "Vox populi" - Orlović Radomir



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.