Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website 5 najboljih poklona za buduće mame - | K-013 Portal
buduce mame, poklon

5 najboljih poklona za buduće mameSvi volimo da dobijamo poklone, a osim poklona za rođendan i Novu godinu koje dobijamo svake godine, ponekad nam u životu dođe još po neka specijalna prilika kada je vreme za još jedan poklon.

Međutim, kada se nađemo u ulozi onog ko daje poklon, često se desi da nemamo inspiracije ili da se brinemo da nećemo napraviti dovoljno dobar izbor. Ovo se najčešće dešava onda kada je prilika naročito posebna, kao na primer kada nam neko saopšti da će dobiti bebu.

Bez obzira da li je ovo za vas prvi put da treba da kupite poklon budućoj majci, pa vas koči nedostatak iskustva u ovoj oblasti, ili ste pak već više puta bili u ovoj ulozi, pa vam se sve čini već viđenim, imamo rešenje za vas.

U nastavku teksta predstavićemo vam 5 ideja za poklon koji će sigurno oduševiti i iskreno obradovati svaku buduću majku.

Korisni pokloni obradovaće svaku buduću majku

Ima li išta gore od poklona koji se neće koristiti, već će stajati i skupljati prašinu? Tako je, nema, a baš zbog toga se mnogi od nas nađu u rebusu kada je vreme da smisle šta nekome kupiti za poklon.

Ukoliko želite da poklonite odličan poklon koji neće biti dočekan samo učtivim osmehom i zahvaljivanjem, već će izmamiti iskreno oduševljenje, odlučite se za koristan poklon.

Iznenadite buduću mamu kvalitetnim kolicima, torbom za stvari za bebu, pa čak i paketom pelena - sve su to stvari koje će joj biti potrebne kada njeno dete dođe na svet, a ovako pažljivo promišljenim poklonom uštedećete budućim roditeljima novac koji će moći da potroše na druge izdatke.

Ako se brinete da li ćete pogrešiti i kupiti nešto što su budući roditelji već pripremili, kroz razgovor uvek možete pokrenuti temu opremanja domaćinstva za dolazak deteta. U krajnjem slučaju, ukoliko će poklon biti samo za buduću mamu, uvek se možete konsultovati sa tatom koji će vam sigurno rado pomoći u pripremanju iznenađenja.

Dnevnik za trudnice - inovativan poklon za svaku trudnicu

Ukoliko ste lepu vest o drugom stanju saznali neposredno nakon što se desila, onda imate još jednu ideju na raspolaganju.

Dnevnik za trudnice predstavlja knjižicu u koju buduća majka zabeležava sve promene i važne trenutke tokom trudnoće, kao što su datum kada je saznala da je trudna, prvi ultrazvuk ili prvi put da je osetila bebu u stomaku.

Uz dnevnik za trudnice buduće mame imaju priliku da zabeleže ne samo najbitnije trenutke svoje trudnoće, već i emocije koje su ih pratile, a u ovom poklonu moći će da uživaju i dugo nakon što se trudnoća završi.

Radosnica - neodoljiv spomenar prve godine detetovog života

Radosnice su oduvek bile popularne među mamama, a čini se da njihova popularnost ne jenjava. Uz radosnicu, roditelji će biti u mogućnosti da zabeleže najvažnije i najlepše trenutke prve godine detetovog života.

Odaberite radosnicu lepog dizajna, u kojoj će biti dovoljno prostora da se svaki trenutak zabeleži kako priliči, a ukoliko bude bilo dovoljno mesta i za fotografije, one će dodatno ulepšati ovaj spomenar i oživeti zabeležen trenutak prilikom svakog budućeg listanja.

Ostavite diskretnu posvetu na unutrašnjosti korica ili nekoj od prvih strana, kako bi roditelji, a kasnije i samo dete koje je bude čitalo, uvek mogli da se podsete ko je taj ko im je poklonio ovu fantastičnu knjigu.

Poklon za dete ujedno je i poklon za majku

Sve što je budućoj mami na pameti jeste njeno mezimče, zato ćete je sigurno obradovati ukoliko kupite nešto za njega. Ako već znate kojeg je pola dete, možete kupiti tematski poklon za dečaka ili devojčicu.

Kupite detetu njegovu prvu igračku, mekanu posteljinu neodoljivog dezena ili slatki jastučić za krevetac, i možete biti sigurni da buduću mamu nećete ostaviti ravnodušnom. Takođe, možete kupiti i neki lep komad odeće, jer sa decom odeće nikad dosta.

Ukoliko se još ne zna pol deteta ili svoj poklon ne želite da stavite u kalup kupovinom place odeće za dečaka a roze za devojčice, uvek se možete odlučiti za neutralnu boju kao što su žuta, narandžasta, zelena ili ljubičasta.

Ugodite budućoj majci poklonom samo za nju

Ženu u drugom stanju ne moramo posmatrati samo kao buduću majku. Naime, iako telo tokom trudnoće prolazi kroz brojne i velike promene, zapravo se ništa nije mnogo promenilo u njenoj ličnosti.

Ukoliko je to vaša sestra, ćerka ili najbolja prijateljica, onda je sigurno dovoljno dobro poznajete da znate šta je to što bi ona volela da dobije na poklon. Međutim, možete se odlučiti i za neki od univerzalnih poklona koji bi se sigurno svideli svakoj ženi.

Obezbedite joj vreme za samu sebe tako što ćete joj pokloniti dobru knjigu ili set proizvoda za negu tela. Takođe, možete joj zakazati termin za masažu, tretman kod kozmetičara ili odlazak u frizerski salon.

Dakle, postoji mnogo mogućnosti prilikom odabira poklona za buduću majku. Nadamo se da vas je naš tekst inspirisao, a uz malo mašte i kreativnosti sa vaše strane, sigurni smo da ćete obradovati buduću majku kojoj ćete svoj poklon nameniti.

loading...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter  i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.