Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Evo kako da brzinski pokupite čak i najsitnije delove razbijenog stakla, više se nećete hvatati za usisivač - | K-013 Portal
razbijeno staklo, staklo

Evo kako da brzinski pokupite čak i najsitnije delove razbijenog stakla, više se nećete hvatati za usisivačDelovi stakla, posebno oni najsitniji, izuzetno su oštri i opasni jer se na njih mogu povrediti ukućani i kućni ljubimci.

Sajt TheKitchen podelio je neke od najefikasnijih metoda, koji uključuju krompir ili krišku hleba:

Krompir

Presecite krompir na pola, pa ispritiskajte mesta na kojima se nalaze rasuti komadići stakla. Svi delići će se zabosti u povrće i uklonićete ih bezbedno.

Kriška hleba

Isti je slučaj i sa kriškom hleba – jedina je razlika što krišku hleba treba nežnije pritiskati jer je ova namirnica mekša od krompira.

Lepljiva traka/selotejp

Lepljiva traka takođe je jedna od najefikasnijih metoda. Isecite duže parče lepljive trake, a potom pokupite rasuto staklo.

Vlažni ubrus

Potrebno je da presavijete papirni ubrus nekoliko puta, pa potom navlažite, ali ne previše. Nakon toga,pokupite staklo, ali treba da vodite računa da papir bude presavijen dovoljno da vas utisnuti oštri delići ne povrede.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.