Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVAČKO tužilaštvo zbog prevare traži zatvor i novčanu kaznu za vlasnika preduzeća - | K-013 Portal
tuzilastvo, pancevo, prevara

PANČEVAČKO tužilaštvo zbog prevare traži zatvor i novčanu kaznu za vlasnika preduzećaOsnovno javno tužilaštvo u Pančevu podnelo je optužni predlog Osnovnom sudu u Pančevu protiv I.Đ. zbog postojanja opravdane sumnje da je izvršio krivično delo prevara.

On je 21. juna 2019. godine, kao vlasnik preduzeća koje se bavi sanacijom krovova, oštećenu M.P.M. lažnim prikazivanjem činjenica doveo u zabludu da će joj uraditi krov na kući za iznos od 3.260 evra, saopšteno je iz OJT.

Tražio je da mu uplati iznos od 2.200 evra avansa i dao obećanje da će radove započeti u julu, avgustu 2019.godine. Oštećena je navedeni iznos uplatila, a I.Đ. nije započeo sanaciju krova, na taj način je pribavio protivpravnu imovinsku korist u iznosu od 258.00,00 dinara. Zbog toga je OJT tražilo da se I.Đ. osudi na kaznu zatvora u trajanju od 1 godine i 6 meseci i da mu se izrekne novčana kazna u iznosu od 100.000,00 dinara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.