Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Uhapšene tri osobe iz Dolova - iz magacina Almexa krale džakove sa semenom kukuruza - | K-013 Portal
hapsenje, dolovo, almex

Uhapšene tri osobe iz Dolova - iz magacina Almexa krale džakove sa semenom kukuruzaOsnovno javno tužilaštvo u Pančevu je u saradnji sa PU Pančevo uhapsilo G. B., V. B., F. B., svi iz Dolova zbog izvršenja krivičnog dela teška krađa.

Oni su u vremenskom periodu od 14. okrobra do 3. decembra 2022. godine u više navrata provaljivali u magacinski prostor preduzeća „Almex“ DOO Pančevo iz kog su oduzeli veću količinu džakova sa semenom kukuruza, na koji način su oštećenom preduzeću pričinili štetu u iznosu od 6.597.901,28 dinara.

Dežurna zamenica OJT Pančevo je saslušala G. B., V. B., F. B. u svojstvu osumnjičenih i stavila predlog Osnovnom sudu u Pančevu da se istima odredi pritvor zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, na osnovu kog predloga je sud svoj trojici osumnjičenih odredio pritvor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.