Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Užasan rasplet drame o nestanku Danke Ilić: Dvojica uhapšenih priznali zločin, telo još nije pronađeno - | K-013 Portal

Užasan rasplet drame o nestanku Danke Ilić: Dvojica uhapšenih priznali zločin, telo još nije pronađeno

Danke Ilić, Danka Ilić, Danku Ilić

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašisć rekao je da je danas tužan dan za Srbiju zbog ubistva Danke Ilić i da su osumnjičeni posle desetodnevne akcije MUP-a uhapšeni i određeno im je zadržavanje. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je ranije danas da je mala Danka Ilić ubijena i da su dva lica koja su priznala da su ovo delo učinila uhapšena. Potraga za dvogodišnjom devojčicom trajala je deset dana, a njenim nestankom u Srbiji je prvi put pokrenut sistem Pronađi me. 

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, nakon desetodnevne opsežne akcije, detaljnih provera svih tragova i informacija - uhapsili su S. J. (1974) i D. D. (1974), obojica iz Bora, zbog sumnje da su ubili dvogodišnju devojčicu Danku Ilić. Dvojica osumnjičenih u potpunosti su priznali izvršenje ovog zločina, a u toku je pretraga terena u potrazi za telom.

Policija nastavlja intenzivan rad na ovom slučaju, o čemu će blagovremeno obavestiti javnost, navodi se u saopštenju MUP-a Srbije.

Uhapšeni su, kako javljaju mediji, radnici Javnog komunalnog preduzeća "Vodovod" Bor.

Istraga kriminalističke policije PU Bor ukazuje da se sve odigralo 26. marta oko 13.52 časova, odnosno svega sedam minuta nakon što je, prema prijavi majke, devojčica nestala.

Potraga za dvogodišnjom Dankom Ilić počela je 26. marta, a zbog njenog nestanka prvi put je pokrenut sistem za pronalaženje maloletnika "Pronađi me".



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS